Sinds 2010 staat Waveworks op de kaart als uw partner in het verzorgen van professonele licht-en geluidsinstallaties en drive-in DJ shows. U kunt hierbij denken aan het uitversterken en uitlichten van een toespraak, of bijvoorbeeld het verzorgen van de showtechniek bij een feest of evenement.

Aangezien wij het erg belangrijk vinden dat uw verwachtingen waargemaakt kunnen worden, maken we altijd graag even tijd voor u vrij om uitgebreid te bespreken waarvoor u ons wilt inzetten en wat hierbij komt kijken.

Verhuur van apparatuur vindt in principe altijd plaats inclusief vervoer en opbouw, alsmede bediening naar wens. U kunt u dus bezighouden met hetgeen u graag doet, wij dragen zorg voor een zorgeloze inzet van de techniek. Meer informatie over verhuur vindt u hier.

Ook bij onze DJ show heeft u uiteraard geen zorgen meer over het licht, geluid en de muziek op uw avond. U verzorgt de ruimte, wij leveren u een een feestelijke verzorging van muziek en techniek op locatie. Meer informatie over onze DJ show vindt u hier.

Informeert u eens naar de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!