Hieronder vindt u enkele voorbeelden van installaties die Waveworks u kan bieden. De mogelijkheden zijn veel ruimer, neem gerust contact met ons op om uw wensen, budget en mogelijkheden met ons door te spreken.

Presentatieset

Deze set bestaat uit 2 selfpowered topkasten met bijbehorende statieven, een microfoon op standaard en een mixer om het geluid naar wens af te regelen. De set kan uiteraard uitgebreid worden met meerdere microfoons, al dan niet draadloos.

Drive-in geluidsset

Deze set bestaat uit een complete set van 2 selfpowered topkasten, 2 selfpowered baskasten met bijbehorende tussenpalen, en een djset bestaand uit 2 cdspelers en een uitgebreide DJ-mengtafel. Alle benodigdheden om een knalfeest te kunnen draaien tot +/- 250 personen (afhankelijk van de ruimte).

Verlichting

De mogelijkheden qua verlichting zijn divers: kiest u voor de bekende 4- of 8-lamps discospots, gaat u voor wat meer spectakel met een set moving heads, of bent u juist op zoek naar toneelspots om zaken uit te lichten.
Wij werken uitsluitend met moderne LED verlichting, dat heeft z'n voordelen. Mooie, heldere kleuren, weinig stroomverbruik (dus vaak geen krachtstroomaansluiting nodig), licht en compact... kortom, LED is de toekomst!